Sisteme de copiat

Bacalaureatul si admiterea la facultate se apropie cu pasi repezi provocand panica in randul absolventilor care realizeaza ca au putin timp la dispozitie pentru a parcurge materia stufoasa. Din disperare de cauza aleg sa foloseasca un sistem de copiat, convinsi ca ii va ajuta sa treaca cu bine peste examene.

Toata lumea stie deja ce este o casca de copiat sau cel putin copiatul in sine. Odata cu evolutia tehnologiei au evoluat, evident si sistemele de copiat. Oricine poate copia in ziua de azi prin mai multe metode, clasice sau moderne: copiuta clasica, telefon sau ajutati de tehnologia moderna. Copiatul clasic a devenit deja previzibil, numerosi sunt profesorii care detecteaza deja metodele clasice de copiat. Prin urmare, metodele vechi de copiat raman o amintire, tehnologia facandu-si simtita prezenta.

Ceasurile inteligente sau smartwatchurile, denumirea dupa care mai sunt cunoscute reprezinta o noua metoda eficienta de copiat deoarece nu dau de banuit datorita aspectului identic unui ceas clasic.

Specialistii sunt de parere ca cel mai folosit si mai popular sistem de copiat il reprezinta casca de copiat. Casca de copiat are dimensiuni extrem de reduse, nu este dotata cu fire si este aproape imposibil de detectat. Casca de copiat poate fi dotata cu o camera video, camera capabila sa transmita in timp real informatiile vitale din cadrul salii de examen unei persoane din exterior care va dicta ulterior rezolvarea. Casca de copiat este o metoda  folosita de obicei la examene mai importante precum bacalaureat, rezidentiat sau admitere la facultate. Mai nou, au aparut casti de copiat cu camerva video care transmite hd si live, integrata de obicei intr-un nasture, fiind un sistem mult mai eficient decat clasicele sisteme de a copia. Acesta reprezinta alegerea majoritatii tinerilor care se confrunta cu dificultatea de a invata si de a asmilia o cantitate mare de informatie intr-un timp foarte scurt. Acest sistem este compus dintr-o casca de copiat fara fir, care este conectata la o baterie si o camera video care transmite live celui ce receptioneaza, pentru a putea rezolva subiectele intr-un timp cat mai scurt.

Cu toate ca cea mai eficienta si sigura metoda pentru a avea succes la un examen o reprezinta invatatul, fara doar si poate tentatia de a copia la o evaloare, examen national, bacalaureat sau admitere este foarte mare. Este bine de stiut ca daca sunt prinsi, de cele mai multe ori participantii sunt acuzati de frauda, iar in cazul bacalaureatului, pentru 2 ani le este intezis sa mai participe.

Mai nou, au aparut diverse sisteme de bruiere a acestor metode moderne de copiere, pentru a asigura o corectitudine pentru toti participantii la examen.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress