Renovari in primul meu apartament

Lustra vintage

Lustra vintage

Recent mi-am cumparat un apartament si am inceput rapid sa fac modificarile necesare. In doua luni am reusit sa il termin, cu multe batai de cap si multe ore in care m-am documentat despre anumite materiale, un proiect 3D si multe mail-uri date. Asa cum am spus, dupa doua luni de munca totul este gata.

Sa incepem cu inceputul. Casa este in stadiul de proiectare si am zis sa ne cumparam un apartament unde sa stam pana casa o sa fie gata. Zis si facut. Am cautat un apartament potrivit pentru mine si viitoarea mea sotie, dupa multe apartamente vazute, multe telefoane si programari, intr-un final am gasit ceea ce este potrivit pentru noi. Apartamentul are un hol, bucatarie, baie, spatiu de depozitare, living si o camera. Tot ceea ce avem nevoie pentru noi doi.

Am facut repede planurile si am inceput munca. Am scos tot ce era de scos, adica tot. Instalatia electrica si sanitara schimbata, cabluri multe prin casa, nebunie. Dupa asta am ajuns la pereti, pe tavan placi de gips carton, iar pe urma gletul. Boxele pentru prize si intrerupatoare au fost fixate, iar imediat dupa ce peretii au fost terminati au fost puse. Rapid, frumos si fara mari probleme. In legatura cu prizele si intrerupatoarele, am gasit la savelectro.ro prize si intrerupatoare modulare de la Panasonic, se numesc Thea Modular, foarte practice.

Dupa ce peretii au fost terminati, am inceput cu parchetul si mobilierul. Asta a insemnat cateva zile. Nici nu mai stiu ordinea, eu am lucrat cu tot ceea ce tine de parchet si mobilier, un baiat a facut gletul inainte sa incep eu, iar pe urma, un prieten a facut baia. A fost o nebunie totala in cele doua luni de cand am inceput treaba.

In living si bucatarie am ales sa fac cateva schimbari importante, sa fac o conexiune intre cele doua spatii si chiar am reusit. Aveam un perete despartitor si am ales sa un un acvariu de doi metri lungime si undeva la 50 inaltime. Sunt foarte mandru de ceea ce a iesit. Iar la partea de iluminat, am ales sa pun doar corpuri de iluminat vintage cu becuri LED. O casa moderna, putin lemn… iar corpurile de iluminat vintage nu trebuia sa lipseasca.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress