Dupa ce criterii alegi firma de curatenie

Serviciile de curatenie progesionala sunt la mare cautare in ultima perioada, atat de persoanele fizice cat si de companii. Deoarece cererile sunt in continua crestere, si firmele care isi ofera serviciile sunt din ce in ce mai numeroase. Astfel, alegerea firmei e curatenie potrivite nu este o sarcina tocmai usoara.

Ai nevoie de servicii curatenie din lipsa de timp sau din simplul fapt ca doresti sa apelezi la profesionalisti in acest domeniu ? Indiferent de situatie, in alegerea unei firme trebuie sa tii cont de o serie de criterii.

Portofoliul si experienta profesionala. Odata ajuns la sediul firmei de curatenie pentru a  discuta cu un reprezentant, cere informatii cu privire la activitatea firmei si un portofoliu. Numarul angajatilor si dotarile tehnice reprezinta un alt criteriu de selectie.

Pachetul de servicii. Cele mai recomandate sunt firmele care ofera un pachet de servicii complet, care se muleaza cu serviciile de curatenie oferite in functie de programul tau, in functie de cerintele si nevoile tale. Poti solicita ca o firma de curatenie sa vina inainte sau dupa programul de lucru.

Pretul. Pentru a atrage un numar mare de clienti, numeroase sunt firmele care vin cu oferte tentante, cu preturi mici. Insa, pretul nu trebuie sa fie criteriul esential dupa care iti alegi firma de curatenie. Trebuie sa analizezi cu mare atentie oferta de pret, in functie de serviciile oferite. Cea mai eficienta si recomandata varianta este cea a abonamentului la o astfel de firma deoarece pretul este mai scazut si ai garantia ca lunar sau saptamanal o firma de curatenie se ocupa de tot in locul tau.

In marile orase, precum Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta, serviciile de curatenie s-au dezvoltat foarte mult, exista numeroase firme ce ofera o gama cat mai variata de servicii de curatenie, de la deratizare, dezinsectie, dezinfectie, curatenie dupa constructor pana la curatenia generala care se face in case sau blocuri.

Oxyconfort ofera servicii profesionale de curatenie in Timisoara, la cele mai bune preturi, cu vasta experienta in domeniu, activeaza pe piata inca din 2007 – satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor atunci cand vorbim de curatenie.

Oxyconfort a luat nastere din dorita de a imbunatati serviciile de curatenie existente pe piata din Timisoara, unde sunt numeroase firme care fac rabat de la calitatea serviciilor prestate sau de la calitatea substantelor si materialelor folosite. In prezent, Oxyconfort – curatenie Timisoara opereaza cu cele mai mici tarife de pe piata, astfel incat multitudinea de clienti multumiti stau la baza recomandarii lor.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress