Constructia caselor din lemn

case din lemn

case din lemn

Intr-o societate aflata in continua dezvoltare si expansiune, intr-o lume dominata de mediul urban, viteza si tehnologie, tot mai multe persoane aleg sa se retraga departe de agitatia orasului, in zone linistite sau chiar spre mediul rural.

Majoritatea dintre acestia aleg sa-si construiasca case, datorita confortului fonic si a spatiului mult mai mare. Astfel, business-ul constructiilor de imbobile s-a relansat odata cu incetarea crizei, tot mai multe persoane aleg sa-si construiasca o casa la periferia orasului decat sa achizitioneze un apartament in centru.

Un sector aparte al constructiilor de case, il reprezinta si construirea de case din lemn. Piata constructiilor de case din lemn este tot mai mare in Romania, existand tot mai multe cereri si din ce in ce mai numeroase sunt persoanele care doresc sa-si construiasca propriile case de lemn. Chiar si asa, casele din lemn lamelar sunt cele mai vandute potrivit imobiliare.ro

Exista numeroase avantaje pentru care o persoana alege sa cumpere o astfel de locuinta din lemn, care uneori ajunge sa coste aproape cat o casa in versiunea clasica, din caramida sau boltari. Casele din lemn in primul rand sunt locuinte ecologice, reprezinta un mediu sanatos de locuit ferit de alegrii, igrasie, astfel incat clientii care au afectiuni pulmonare sau alergice sunt primii care aleg o astfel de locuinta, unde majoritatea timpului si-l petrec. Aspectul acestor case poate fi unul rustic( atunci cand ele nu sunt tencuite si ca lemn sunt folositi anumiti busteni special tratati pentru a fi o constructie cat mai trainica) pana la un aspect clasic( in care nu se poate face diferenta intre o casa de lemn si una conventionala).

Marele avantaj al caselor din lemn este reprezentat de calitatea superioara a materialului, lemn lamelar cu umiditate sub 18%,  rezistenta acestuia fiind de 3 ori mai mare decat cea a lemnului masiv.  Neexistand crapaturi ca in cazul betonului/ a caramizii, durata de viata a constructiei este mai mare, avand o garantie “nescrisa” de peste 100 de ani. Manopera in schimb, este garantata la 15 ani, dar daca stam sa ne gandim ca in cazul constructiilor noi, apar probelemele dupa 3-4 ani, alegegerea caselor din lemn poate fi o idee chiar eficienta.

Cei de la WoodHome au o experienta de 20 de ani in domeniul construciilor de case de lemn, mansarde, acoperisuri, podele, lambriuri si diverse astfel de amenajari unde materialul de baza este lemnul.  Terasele celor de la Woodhome sunt executate conform unor proiecte realizate de arhitecti sau ingineri, finisajele sunt de inalta calitate, Woodhome ofera si consultata pentru obtinerea de autorizatii si avize in cel mai scurt timp.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress