Cel mai bun antivirus poate fi acum la dispozitia noastra la preturi imbatabile

Calculatorul este de departe un prieten de nadejde al omului din zilele noastre, majoritatea activitatii mutandu-se la nivel virtual inca de acum un deceniu.

Fie ca vorbim de cumparaturi online, de platile bancare, de comunicarea peste hotare sau gambling, cu ajutorul calculatorului efectuam foarte multe operatiuni care au nevoie atat de precizie cat si de o securitate sporita.

Sa nu mai vorbim de diferite descarcari ale programelor, jocurilor sau filmelor care si ele sunt destul de periculoase, mai ales ca nu cunoastem sursa de la care au fost luate, acest lucru ducand la contactarea de virusi informatici care pot afecta serios fisierele windowsului sau dupa caz buna functionare a calculatorului nostru.

Virusii au devenit foarte periculosi pentru calculatoarele performante in zilele noastre, iar lasarea lucrurilor la voia intamplarii nu reprezinta nicidecum o optiune.

Pachetele free de antivirus sunt o optiune viabila de luat in seama, insa nu ofera solutii complete pentru calculatoare moderne, mai ales cand vine vorba de securitatea la nivel de internet.

Dar probabil si resursele noastre sunt suficient de limitate pentru a ne permite un antivirus scump.

Ce ar fi de facut in aceste cazuri? Exista oferte imbatabile in aceasta perioada la pachete de antivirus, iar producatorii ne pun la dispozitie pachete ce nu pot fi refuzate!

Te-ai gandit vreodata ca la doar 56,64 lei, calculatorul tau va fi protejat timp de 1 an de zile si mai mult decat atat, beneficiezi si de card de activare instanatanee?

Acest lucru este perfect posibil cu ajutorul pachetului Avast Pro Antivirus, un producator care a dezvoltat o versiune de luat in seama in anul 2017, care dispune de foarte multe avantaje, printre care de enumerat este actionarea sa inteligenta de scanare si identificare a virusilor, precum si sistemul anti-spywere.

Mai mult decat atat, acest pachet dispune si de o bara de unelte foarte usor accesibila, intuitiv chiar, asigurandu-ne astfel ca putem goli istoricul web sau putem economisi memorie. Doriti ca adresa dumneavoastra ip sau locatia din care accesati un site sa nu poata fi vazute?

Cu ajutorul functiei SecureDNS sau SafeZone acest lucru se poate face cu usurinta fara sa ne fie pus calculatorul vreun moment in pericol, iar Home Network Security este doar meniul care sa ne arate ca acest lucru este posibil, si ca atacurile informatice la nivel web nu s-au produs pe deviceul nostru pentru a ne afecta buna sa functionare.

Simplu, rapid si eficient un pachet care merita toti banii, nu-i asa?

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress