Alege cel mai eficient si economic sistem de incalzire al locuintei, soba tip centrala termica

De-a lungul timpului sistemele de incalzire a unei locuintei au evoluat, au reusit sa ajunga la optiuni eficiente care reusesc sa se plieze pe orice tip de buget. Insa ce te faci daca locuiesti la tara, intr-o zona mai izolata si fortat de imprejurari sau de natura financiara optezi pentru incalzirea clasica pe baza de lemne care incalezeste o singura incapere ?

Asezarea unei sobe in fiecare incapere ar putea fi primul raspuns la aceasta intrebare. Insa afla ca poti impusca doi iepuri odata alegand soba tip centrala termica, la o centrala termica in soba de teracota. In ultima vreme, sobele tip centrala au cunoscut o crestere in vanzari, datorita numeroaselor avantaje pe care le au : poate incalzi intreaga casa, pot gati- sobele de gatit tip centrala, coace si incalzeste si apa Au dimensiuni reduse, avand numeroase functii complexe, fiind adevarate sobe multifunctionale, atat centrala termica cat si soba de gatit. Ele corespund normelor europene, atat din punct de vedere al sigurantei, cat si al eficientei si fiabilitatii, si a sistemului de management al calitatii si a sistemului de management de mediu, in conformitate cu cerintele standardelor; soba tip centrala Koper Antigona poate fi comercializata de la timoshop la un pret fara concurenta, produs aflat pe stoc si cu transport gratuit.

O soba tip centrala termica incalzeste locuinta folosindu-se de combustibil solid. Aceasta centrala va incalzi atat incaperea in care este amplasata (bucataria in general) dar si alte 5 sau chiar 6 incaperi gratie legarii la instalatia de incalzire centrala. Corpul aparata reprezinta o constructie din teracota pe un suport metalic, cu o plita din fonta in care se amplaseaza un cazan realizat din tabla neagra si cazan. Cazanul este in realitate focarul sobei. In plus, soba tip centrala Koper Antigona, pe langa faptul ca ofera incalzire in casa, folosind un combustibil solid, carbune sau lemne, va da si posibilitatea sa gatiti, datorita plitei de mari dimensiuni, putand face mai multe feluri de mancare simultan, suficiente pentru o familie intreaga.

Sistemul asigura incalzirea a pana la 6-7 radiatoare din casa si prepararea apei calde menajere prin intermediul unui boiler. In incaperea in care este amplasata soba nu este necesara amplasarea unui radiator deoarece soba degaja caldura suficienta. Pretul unei astfel de sobe tip centrale ajunge la 1000 de euro sau chiar mai mult.

Cu un singur foc reusesti sa incalzesti intreaga casa ceea ce nu este un lucru de neglijat. Soba tip centrala ofera confort, economie de combustibil si de lemn, implicit de bani.

Daca luam in calcul toate beneficiile enumerate mai sus, putem face o alegere eficienta, avand posibilitatea sa inglobam intr-o centrala termina banala, un adevarat dispoizitiv complex care poate oferi mai multe functii simultan, cu aceleasi costuri de utilizare si fara compromisuri.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress